Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op deze website: Personalfizz . Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer en Cookiewet.

Inhoud van Personalfizz:

Alle teksten, foto`s en plaatjes die op personalfizz tegen komt zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeld met een bron vermelding. Mocht je om wat voor reden dan ook teksten, foto`s of plaatjes willen gebruiken dien je schriftelijk toestemming te hebben van mij, deze kan ik ten alle tijden opvragen wanneer ik een tekst, foto of iets dergelijks van mij bij jou zie, wanneer je deze niet hebt of geen reactie geeft, dan zal ik dit nog twee keer vragen, wanneer hier geen reactie op komt of er word niks mee gedaan, dan ben ik genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen.

Inhoud artikelen:

Mijn site onderhoud ik met veel liefde, plezier en eerlijkheid, maar wat ik vind hoef jij ook niet te vinden, het kan zomaar zo zijn dat jij anders denkt over een product of zelfs een andere ervaring hebt met dit product. Daarom raad ik je aan om ten aller tijden het product zelf uit te proberen om vanuit daar zelf een mening er over te hebben.

Reviews die ik schrijf zullen altijd eerlijk geschreven worden, ook al is dit een product dat ik gekregen heb om te reviewen, producten die ik opgestuurd krijg om te reviewen word altijd netjes in het artikel aangegeven dat ze gekregen zijn.

Ondanks mijn eerlijkheid kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade van een product of ervaring. Ook niet wanneer een artikel onvolledig of onjuist is. Daarnaast ben ik ook niet aansprakelijk voor een inhoud van een andere website waarna ik toe link in een eventuele artikel.

Inhoud van Personalfizz kan ik elk moment veranderen zonder enige vorm van aankondiging, hierdoor kan ik ervoor kiezen om elk moment delen van een artikelen te verwijderen of aan te passen zonder om hier een melding van te maken.

Wanneer je in een artikel een schuin gedrukte woord/zin ziet staan betekend dat dit een link is naar een artikel en/of andere website. Ook hiervoor kan ik niet aansprakelijk gesteld worden wanneer er iets mis is, uiteraard doe ik mijn best om dit regelmatig te controleren.

Bedrijven:

Wanneer u wilt dat uw product en/of merk onder de aandacht word gebracht op mijn site dan kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier op deze site.

Als ik een product of artikel opgestuurd krijg en ik besluit dit product en/of artikel te reviewen vertel ik er altijd bij dat dit product gekregen is, er is geen mogelijkheid om dit weg te laten.

Een artikel in samenwerking met een bedrijf vraag ik ten aller tijden een vergoeding voor, deze is te bespreken via de mail. Wanneer het artikel niet door mij geschreven is vermeld ik dat het bedrijf/persoon erbij die het geschreven heeft, wanneer ik zelf het artikel schrijf staat dit er ook bij en in beide gevallen vermeld ik dat het om een samenwerking gaat. Het is niet mogelijk om dit weg te laten.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit artikel en alle andere inhouden van mijn website, ook ben je het eens met de cookiewet en de inhoud van deze disclamer.

Voor eventuele vragen kun je contact met mij opnemen via het contact formulier.

©Personalfizz 2021

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *