Over mij / over Personalfizz

Over mij

Mijn naam is Angelique, op het moment van schrijven (2020) ben ik 29 jaar, ben 

geboren in Zuid-Afrika (Alberton), maar was nog een baby toen ik terug kwam naar Nederland met mijn ouders, ik woon in Heerenveen samen met mijn twee dwergpapagaaien, Blue en Jewels.

De dingen die ik leuk vind om te doen zijn bloggen, fotograferen, pretparken bezoeken, muziek luisteren, films/series bekijken, lezen, kleuren en ik vergeet vast nog wel wat.

Over Personalfizz

In maart 2015 blog ik inmiddels al weer 3 jaar voor mijn beautyblog Beautyfizz, deze is inmiddels door een andere blogger overgenomen dus de site hoort helaas niet meer bij mij. Maar omdat ik op dat moment ook graag persoonlijke dingen wilde delen, dit niet vond passen op mijn beautyblog besloot ik om er een persoonlijke blog er naast te starten. Inmiddels is mijn beautyblog dus weg, maar dat betekent niet dat mijn passie voor beauty is verdwenen, dit zal zo nu en dan terug komen op deze blog.

Personalfizz ben ik gestart op 26 december 2014, een kerstcadeautje aan mijzelf, ik vind het heerlijk om overal mijn mening over te geven, te vertellen en te delen, dat is dus ook wat je terug ziet komen op mijn blog.

 

Blogposten

Je kunt op mijn blog simpelweg van alles vinden, van reviews over producten, pretpark en of reis verslagen, maar ook persoonlijke verhalen en ervaringen.

Een beetje vergelijkbaar met een dagboek maar dan online.

Een echte schema is er niet. Wanneer ik zin hebt zet ik een blogpost online.

Apparatuur:

Mijn blogposten typ ik in wordpress op een HP pavilion 15-n212ed 15 inch,  Foto`s en filmpjes maak ik met mijn telefoon.

Eventuele filmpjes bewerk ik in windows movie maker, mijn foto`s bewerk ik in Adobe lightroom.

Mocht je meer willen weten of mis je iets? Dan kan je contact met mij op nemen door bovenaan op contact te klikken en het formulier in te vullen. Veel lees plezier op Personalfizz