Persoonlijk

Vandaag blaas ik 30 kaarsjes uit!

Vandaag is de dag dat ik mijn 30ste verjaardag vier, in dit artikel lees je wat meer over mijn leeftijd-tijdlijn.

Op 2 maart werd ik geboren in Alberton (Zuid-Afrika). Volgens de verhalen van mijn ouders had ik geen makkelijke start. Mijn darmen zaten in de knoop waardoor ik geen voedsel binnenhield. Hieraan moest ik geopereerd worden, ik was toen 10 dagen oud.

De tijd erna moest ik doorbrengen in een coiffeuse, volgens mijn ouders was ik kleiner dan de hand van mijn vader en waren poppenkleding te groot voor mij.

Na een korte tijd besloten mijn ouders terug te verhuizen naar Nederland, Was nog geen jaar toen wij in het plaatsje Hoofddorp kwamen te wonen, het was een leuke en gezellie buurt.

Toen ik ongeveer 8 jaar oud was besloten mijn ouders te gaan scheiden, mijn vader bleef toen in Hoofddorp wonen, mijn moeder, broer en ik gingen een dorp verderop wonen, Nieuw-Vennep. Hier heb ik tot mijn 16de levensjaar gewoond.

Toen ik ongeveer 16 jaar was besloot ik om uit huis te gaan, ging toen in Ter-Aar wonen, kort daarna verhuisde ik naar Alphen a/d Rijn. Daar heb ik ongeveer 2 jaar gewoond en gewerkt. Daarna ging ik naar Rotterdam voor ongeveer 9 jaar en mijn huidige woonplaats nu is Heerenveen.

Wanneer ik de bovenstaande foto`s bij elkaar zie, dan zie ik weinig verschil, natuurlijk ben ik er volwassener uit gaan zien. Soms is het besef van hoe oud je bent er niet, tot je naar oude foto`s aan het kijken bent. Zo waren mijn ouders onlangs 19 jaar getrouwd, en het besef dat de kinderen die op de foto staan nu volwassen mensen zijn deed mij beseffen dat de tijd toch sneller gaat dan ik op normale dagen besef.

Vandaag maak ik er een gezellige dag van met wat lekkers en gezelligheid!

Eén reactie

  • annette

    Gefeliciteerd Angelique en wat lekker jong nog 😉 ik werd in Februari 50 ai ai hahaha maar heb er geen moeite meer hoor, elke leeftijd heeft zo zijn charme zeg ik altijd maar. Maak er een mooie dag van!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *