Persoonlijk

Welkom bij Personalfizz

Een persoonlijke blog met artikelen over van alles en nog wat, na een lange tijd wil ik weer gaan bloggen, lees het artikel voor meer informatie.

Na een tijdje twijfelen heb ik besloten om het bloggen toch weer op te pakken, helaas was mijn back-up van mijn vorige blog verloren gegaan dus moest ik weer opnieuw beginnen, ergens wel lekker een frisse start, maar dat betekende achter de schermen veel aanpassingen. Nieuwe thema, plugins weer instaleren, opzetjes voor blogposten opzetten en nu dat allemaal weer een beetje op orde is komen de blogposten ook weer online.

Sinds 2012 ben ik op en af aan het bloggen, ik begon met een beautyblog, genaamd Beautyfizz (helaas is deze naam niet meer in mijn bezit, deze naam is nu in bezit van een ander persoon), maar ik wilde gaande weg meer persoonlijke dingen delen of reviewen of de nieuwe smaak chips wel lekker is, dingen die niet echt bij een beautyblog pasten, dus ik besloot om een persoonlijke blog aan te maken, genaamd Personalfizz.

Maar iedere keer als ik merk dat ik stop met het bloggen begint het toch weer te kriebelen op een geven moment en dat moment had ik in december ook weer, dus ik besloot het met wat hulp weer op te pakken, op zoek naar een leuke thema, deze eigen maken maar ook weer artikelen typen.

Wat je op Personalfizz kan verwachten, is letterlijk van alles wel, van recepten, reviews van producten maar ook nog van beautyproducten, maar alles met de persoonlijke touche die ik er aan wil geven. een mooie combinatie tussen de onderwerpen die ik leuk vind of belangrijk vind om te delen.

Een schema heb ik nog niet, wanneer ik een artikel online zet zal ik dit delen op mijn social-media kanalen. Deze kan je vinden rechts van mijn website of onder dit artikel, ik zou het leuk vinden als je deze kanalen gaat volgen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *